Dagen før dagen!

I dag har Pontus og jeg sovet lenge, for så vidt både greit og godt, men jeg liker egentlig en tidligere start for å få litt mere ut av dagen. Sove kan vi gjøre når vi er død sa alltid min mormor når vi klaget over at vi var trøtt og det kan man vel ikke nekte for. Man må være litt grådig på den tiden vi har til rådighet for den renner ut og vi får den aldri tilbake. Mannen i huset stakkar han må nok opp tidlig for å dra på jobb, men om et halt års tid går han av med AFP og da kan han gjøre som han vil. Nå er han et typisk A-menneske, opp tidlig uansett, men det er noe med den frie viljen…man må ikke man vil. Det er en forskjell der.

Nå når vi først er oppe har vi planer for dagen. Nå først på formiddagen skal jeg møte søster Tone på en kopp kaffe. Så jabber vi vel bort et par timer. Så har vi noe på gang i kveld med Anne-Lise og Kalle, men det er rimelig løst enda så vi får se hva det blir til. 

Det regner ute så Bølla ville ikke gå lengre tur enn det tok å riste ut av seg det mest nødvendige. Jeg bryr meg ikke så mye om litt regn, jeg går på med dødsforakt og liker egentlig litt vær så lenge det holder opp en gang. I dag er det er dagen før dagen…i morgen skal vi ut å gå i tog slik vi alltid gør 1. mai. 

 

 

3 kommentarer
  1. For mange år siden var jeg et stort A-menneske men etter som årene har gått har jeg dessverre blitt et D-menneske. Jeg har prøvd å snu om, men har ikke klart det hittil.
   Ha en fortsatt fin dag :o))

  2. Jeg ert som oftest opp rundt klokka seks og synes det er godt, mannen min like å sove litt lenger så vi er ikke helt samkjørt. Jeg prøver å være oppe litt lenger i helgene men jeg våkner like tidlig så det sier seg selv at jeg blir litt trøtt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg