Marengskake%/(&%=(/%&/$#$%*^ ==)((/

På sett og vis er det vår og på sett og vis er det godt å være ute nå om dagen, men hadde det bare kunnet vært et par ekstra varme grader nå så hadde jeg ingen ting å klage på. I dag tenkte jeg å trosse kulden og sykle en ur til Plantasjen. Kan være at stemorene kan berge seg nå selv om det nok er et par minus enkelte netter. Sist sommer kom jeg aldri særlig lengre. Jeg skulle vente på varmen, men den kom aldri. Får håpe denne sommeren blir bedre.

I går hadde vi besøk av Anne-Lise, Kalle, Tove og Toves nye sønn Tobias.Jeg er en soffti når det gjelder babyer og falt fort for denne nydelige lille gutten. Man burde egentlig fått et nytt barnabarn hvert år inntil det er på tide med oldebarn, slik at man alltid har en baby tilgjengelig. Nå ble denne akkurat mishandlet av sine besteforeldre heller da. Anne-Lise og Kalle blir nok gode besteforeldre for lille Tobias. 

 Hadde egentlig tenkt å overaske med en marengskake, men etter to mislykkede forsøk ga jeg opp og serverte kjøpekake full av e-stoffer i stedet. Må da være noe alvorlig feil med mat som har holdbarhetsdato langt inne i fremtiden. Skepisk jeg i alle fall…..Men man blir aldri så lite oppgitt over seg selv når man ikke får det til. Og jeg er i alle fall slik innrettet at når jeg har satt meg noe i hodet så må det bare skje.

 

 

6 kommentarer
  1. Med en baby i året skulle du fått hendene fulle hi hi bare tenk på horven rundt stolen som vil opp i fanget samtidigt :))
   Ja det hadde vært noe det:)
   Trodde marengskake var lett å lage eg da,men uheldige kan en nok bli uansett,du får øve på det en dag du ikke venter gjester,marengsbunnene kan du oppbevare i kakeboks til du trenger dem 🙂
   Ikke noe storvarme her heller i dag men ut skal jeg ,får bare beholde jakka en stund til 🙂

  2. Jeg trodde også Marengskake var lett å få til, men dette var kanskje en annen oppskrift enn den jeg bruker.
   Koselig med babybesøk da :)) de er herlige ja 🙂

  3. ja, det er koselig med babyer, men de blir store de også vet du.. Ha en fin dag!! Æ skal prøve å rake ferdig i hagen…

  4. Det med å kjøpe E-kaker, eller E-middag vet jeg alt om, jeg gjør det hele tida jeg da… 😛 Litt “dronningen av ferdigmat”, kjenner jeg… orker sjelden så VELDIG fra bunnen hvertfall etter lang dag på jobb.. Men i helgene er jeg litt mer flink da 🙂 Håper du fant noe fint på plantasjen. Jeg er et naut også med blomster, ha-ha, og har to orkideer bare, og de har jeg nå klart å ta livet av skikkelig… jeg har reddet dem igjen og igjen, men denne gangen er det for sent tror jeg.. Ha en fin kveld 🙂

  5. Ha,ha du verden så mange pene ord du kan!Til trøst skal jeg si at jeg heller ikke får til den kaka.( kan ikke bake stort annet enn sukkerbrød)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg