Mormor, morfra og de tre ungene!

Mormor, morfar og de tre ungene hadde det kjempekoselig på bytur i går. Besøk på lekebutikken med tre små er likevel ikke noe jeg anbefaler veldig varmt. De tre vi hadde med har bare seks hender til sammen, men hvordan seks hender kunne henge fast i så mye har jeg ingen svar på. Så var det tre stykker som skulle velge en ting hver, helst uten å ruinere den som skulle betale….når butikken har så mye man har lyst på ….ingen enkel øvelse…Nå overlevde vi og alle involverte inkludert gamlingene var fornøyd med handelen så da var alt vel så langt. Middag må man jo ha og er det barn med så er ikke Burger King et  dårlig valg. Her gikk det ned på høykant…og det ble stilt en stund mens godbitene forsvant ned dit de skulle. 

Vel ferdig med nødvendighetene er det tid for kultur, denne gangen i form av byens mange statuer. De beste var dem man kunne klarte på og tre unger klatret med stor iver. Utsagn som “ikke hold i meg jeg kan” ledet tankene tilbake til barnas mor som var likedan i hinne dager. Men vi fikk da vist frem de av stauene som var i nærhet før vi tok bussen hjem igjen. Nå fikk vi også med navn og bakgrunn for noen av dem og Andreas skal komme å se på mormors bok hvor alle Trondheims stauer er avbildet . 

Jeg liker å gjøre ting sammen med ungene. jeg liker å se at de blir glad og at jeg kan være en faktor i livet deres slik min mormor var for meg. Hun hadde nok i like mye i pengeboken, men hjertet var stort og varmt og hun brukte gjerne sine siste grunker for å glede noen. Enda i dag blir jeg glad når jeg tenker på henne. 

I formiddag hviler jeg etter gårsdagens vidreverdigehter, men i ettermiddag kommer Anne-Lise, Kalle, Tove og lille nyfødte Tobias på besøk. Kan vel kanskje benytte anledningen og bake noe godt til kaffen…

8 kommentarer
  1. du må være sammensatt av helt spesielle evner hi hi ,vi hadde med 1 og var 2 voksne alikavel greidde vi et øyeblikk å miste den lille så nei jeg passer ikke til barn på butikk oppdagelser :))ønsker deg ellers en fin og hyggelig dag

  2. DETTE greier dokk helt fint ser æ.. Vi har bare to små hender å passe på ennå vi da, men sannelig er de raske..!!

  3. jeg var alene med tre i lekebutikk i høst og det gikk helt fint, lett å finne dem også det var bare å gå etter lyden. Teodor er ikke glad i å være i lekebutikk han synes det er for mye der så han går heller ut.Det er en opplevelse for oss som passe på dem og må bare innrømmer det rer litt morro for mormor også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg