Kontstikk!

Man er alltid i stand til å lære nye ting, urfordre seg selv i stort og smått , kjenne det kribler i spenning om hvor vidt jeg kan klare det. Alle ting man får til er en tilfredstillelse og tilfredstillelsen øker med hvor vanskelig det var å få til. Jeg har i de siste dager lært meg kontstrikk…noe som satt langt inne. Jeg prøvde…tok opp…prøvde tok opp og forstod lite og ingenting. Så natt til søndag våknet jeg å lå å tenkte på det, noen masker skal hit og noen dit, da må jeg strikke slik og slik, plutselig trodde jeg det satt , jeg kunne nesten ikke vente på morgenen for å prøve det ut….men, igjen hadde jeg tenkt feil. Så i går….plutselig kan jeg kontstrikking. Nå høres sikkert ikke dette ut som en livsnødvendighet, jeg kunne nok ha telt alle de dagene jeg har igjen uten å kunne kontsrtikk og leve bra med et,  men jeg kan og jeg fikk det til til slutt. Stolt jeg, flinka, jeg kan lære jeg….til slutt…..

Bølla og jeg var på miljøtrening igjen i går. Veldig nyttig for oss begge to. Det dreier sge mye om å holde oppmerksomheten rettet mot eierne. Tenkt dere en valp på fire måneder sammen med mange andre valper og tenk på hvor enkelt det er å få den oppmerkosmheten. Bølla var mere opptatt av de andre velpene enn de godbitene jeg prøvde å lokke med, men vi fikk det da til i noen koret stunder. Stolt matmor jeg da…når Bølla endelig rettet oppmerksomheten mot meg. Nå har han sikkert helt siden lurt på om matmor er helt god, men det får bare våge seg. 

I dag skal jeg være med Anne på dametreff…så da er vi kommet et stykke ut på dagen. Så i ettermiddag skal vi ta med tre av barnabarn på bytur. To to-og et haltåringer og en femåring. Hmmmmm……

3 kommentarer
  1. så koselig å se at du blomster, kjære Siv! Konstrikk må du vise meg neste gang vi møtes! Det høres interessant ut! Synes æ ser Pontus på kurs ! Han snuser sikkert på alle og prøver å kose med alle han ser.. det blir vel bra til slutt, han er i hvert fall litt av en sjarmør, den lille tassen. Stooor klem til dokk alle tre:))

  2. kjekt å føle att en mestrer noe nytt gratulerer med det :))tenker din lille venn blir flink litt etter litt:)lykke til videre med treningen.Litt tøffere må jeg si du er som tar hele trekløveret med på bytur:)jammen sprek du.Ha en fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg