Min lille røde!

Vår lille røde hytte er virkelig mitt paradis på jord. Den ble bygd av min far på 60 tallet og er ikke noe som ligner et ferieparadis slik man ser dem i dag, men jeg er glad for det som er og ønsker ikke å bruke tiden vi har der ute til å gjøre ting bedre. Mye av interiøret er arvegods både fra min mors og min fars familie og har sine historier som jeg ikke vil miste. Her ønsker vi ikke å telle statussymboler, men bruke den til det den er tiltenkt nemlig rekerasjon. Ikke misforstå meg dit at jeg ikke kunne ha villet hatt en ny  og moderne hytte og jeg har vært i såpass mange at jeg vet forskjellen, men vår lille røde med sine feil og mangler er god nok for meg. 

I dag tenkte jeg å ta meg en sykkeltur. Må benytte seg av oppholdsværet og nå er det jo så godt å få komme seg ut. 

 

 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Jeg skjønner så godt hva du mener :o)) Hjemmet mitt er sånn, fylt med arvegods fra begge foreldrene mine og bakover. Litt nytt innimellom, men jeg er så glad i de gamle tingene og minnene som er forbunnet med dem :o))

  2. fjellhytta vår er nok heller ikke av den moderne sorten,men den duger til det formålet den har nemlig hygge i fjellet og på sætra :)alle behøver vi ikke ha alt dette nymotens moderne,synes en slik hytte som dere har er akkurat passe til å kose seg i

  3. Vår hytte er vel også sånn, på en måte, uten arvegodset. Men vi har til og med utedo. Snart den eneste HYTTA på hele øya. De andre har sommerhus. Alt er akkurat som hjemme.:o)

  4. Hvorfor skal hyttene være eneboliger med mer utstyr og luksus enn vi har hjemme? Vi hadde ikke innlagt strøm på den hytta vi hadde men vi hadde solstøm og klarte oss fint med det. Vi hadde håndpumpe på kjøkkenet slik at vi ikke behøvde å bære vann. Vi solgte hytta for noen år siden og jeg savner den fortsatt. Det var mitt paradis!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg