Hyttetur!

Da ble det endelig vår og med våren starter også hyttesessongen. Første tur om våren kan nok bli litt mye jobb, man vet jo aldri hvordan vi finner hytta etter et halvt år hvor vi ikke har vært der, men ettersom det ikke har vært  innbrudd og ingen mus så er jeg fornøyd,  nå er vi i alle fall i gang. Jeg elsker å¨være på hytta, skuldrene finner sin rette plass, pulsen senkes et par hakk og jeg koser meg med å høre bølgene slår mot land. Det er kort og godt mitt paradis her på jorden. Da vi gikk tur i dag møtte vi noen for meg ukjente turgåere. Dere har gått hånd i hånd her slik siden dere var 14 år sa den ene. Jammen er det ikke sant…vi burde jo vært stoppet ut. Hummm.

Pappa har jo hatt bruksrett på et aneks ved vår hytte. Nå må vi også tømme den og få laget en gjestehytte der. Blir vel liggende en stund i jobbglasset, men det må jo gjøres en gang. For øvrig ligger det i godt selskap med mye annet som burde vært utbedret. 

Lille firbente sjarmøren Pontus var med for første gang så vi var litt spent på hvordan han ville finne seg til rette, men det hadde vi ikke trengt å tenke på. Han snuste rundt litt, gikk to ganger rundt seg selv og la seg til rette. I dag har han gått rundt hytta…luktet litt her og der og sprunget etter løv som blåser bortover stien og vært helt bekvem med tingenes tilstand. Slike bahateller tar jo han på stak arm. Man er da litt fleksibel selv om man ikke har fylt fire måneder enda.

I dag har vi hatt besøk av en god gammel venn og så har vi møtt min svigerinne og noen av hennes venner på hjemvegen. Jarle ville avgårde i rett tid…det er vist en kjempeviktig fotballkamp i vente. Så er i alle fall kvelden reddet for han. 

 

 

6 kommentarer

Siste innlegg