Kontstrikk!

Hui og hei hvor dagene går nå for tiden, men denne uken har det vært et rimelig hektisk program. I går hadde vi strikkekafe hos en venninde hvor en bekjent av henne lært oss kontstrikking. Eller kanskje jeg skulle ha sagt …prøvde å lære oss. Muligens har jeg begynt å forstått prinsippet, men teori og praksis er ikke alltid det samme. Jeg synes alltid det er moro å lære noe nytt, men jeg har liksom blitt litt treg og husker dårligere. Holder i alle fall fortsatt på med prøvelappen og den kan få hvile seg litt før jeg prøver å strikke videre.

I morgen skal vi ta første turen til hytta. Det er alltid morsomt når tiden er kommet for å åpne for en ny sessong. Håper bare det blir litt bedre vær. Trenger litt utetid nå etter den lange mørke vinteren.

 

5 kommentarer
  1. God morgen.Du er iallefall ikke redd for å prøve noe nytt,kontstrikk har ikke jeg hørt om,så lykke til.
   Tror nok att det er dårlige meldinger i dei nermeste dagene,men det skal være mildt så kos deg på hytta alikavel 🙂

  2. God formiddag. :o)
   Jeg måtte google kontstrykk for å finne ut hva det var. Så veldig fint ut. Hva skal du strikke etter at prøvelappen er ferdig?
   God tur på hytta, vi er enda ikke kommet så langt her ..

  3. Alltid morsomt å lære nye ting :o)) Min mor var dyktig på nuppreller, og hun forsøkte gjentatte ganger å lære meg det, til ingen nytte. Jeg er flink til å lage knuter, men ikke av den sorten som blir fine mønstre. Lykke til med kunststrikkingen :o))

  4. Jeg har prøvd meg litt på konstrikking og strikket ei lita babyjakke (sjelevarmer), men syntes det var noe plundrete greier. Jeg fikk det til, men jeg blir nok aldri en stor konstrikker!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg