Søten min…..

Overgangen mellom vinter og vår har kommet plutselig nesten fra den ene dagen til den andre…slik den har gjort de siste årene. Men jammen er det deilig at vinteren endelig slipper taket og fører oss inn i min favorittårstid. Jeg blir nesten litt andektig og sentinmental når jeg tenker på det. Lysegrønne små skudd på bjørka, svette hestehover i et eggeglass, hvitveisen som etter hvert vil ligge som et hvitt teppe oppover i bakkene her. Jeg elsker våren.

Nå er den andre ting som ikke akkurat får meg til å tenke på himmel på jord. Ryddejobben i går for eksempel …utviklet seg til litt mere enn det jeg hadde borget for ….så det tar nok enda en dag. Men jeg har også andre planer. Bustet oppe på hodet skal stusses hos frisøren rett oppe i bakken her. Nå har jeg en uvane med å ta saksen i egne hender noe jeg nok kunne la være med om jeg vil se sånn nogenlunde ordentlig ut på håret. Men så klarer jeg ikke ha det ned i øynene og da må det skje med en gang. Og så skal jeg på ringtrening med Pontus i ettermiddag. Valpekurs i regi av puddelklubben hvor Pontus vil være den eneste fra en annen rase. Så må jeg nok innrømme at den lille vennen nok ikke har vondt av litt oppdragelse og en fast hånd. Den hånden sitter nok nå litt løst for å si det slik. Men han er så søt at jeg har store problemmer med å motstå han. Søten min……….

2 kommentarer
  1. Det er fint å gå på valpekurs for den lille kjekkasen, han lærer å forholde seg både til deg og de andre hundene. Lykke til!
   Her ble det også svært vårlig over nattamen vi har snø så det holder. Men ser at det blir mindre for hver dag.

  2. God morgen.
   Våren er en deilig tid ja,no tiner det vel fort i fjella noe som fører til flommer,men deilig er det uansett:))å kunne kle seg litt lettere se hvor naturen igjen våkner til nytt liv :))så får du kose deg på hvalpekurset

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg