Rydde..rydde..rydde…..

Så er enda en helg passert og Pontus og jeg sitter å planlegger denne mandagen. Vi har en bra arbeidsfordeling, jeg arbeider og Potus skaper mere arbeid. Det er nå litt med å ha småbarn i huset selv om de går på fire ben. 

Nå er det slik at vi har et gjesterom som nok ikke ville ha noe vondt av en skikkelig shining. Det brukes også som lekerom for ungene så det har en tendens til å bli litt rotet, men målet er at i løpet av dagen skal det skinne av ryddighet eller noe slik. Det betyr at en seksjon må ut og inn et annet sted og den komoden som står i arbeidsrommet skal bytte plass. Kan jeg klare det alene…vet ikke, men jeg kommer til å finne ut av det ganske snart. 

Jeg er av den sorten som trenger å rydde mye…tror det kan ha litt med at når jeg ikke rydder så roter jeg. Det er som en evighetsmaskin….rote-rydde-rote-rydde man blir aldri ferdig. 

 

 

 

2 kommentarer
  1. God morgen:))måtte trekke litt på smilebånde her,ser virkelig for meg fruen i sving med vaskefilla og vesle Pondus som en liten ramp attiveien hi hi.
   Ønsker dere en koslig dag

  2. Prøv min metode,jeg er ekspert på å flytte rot, det ikke blir borte bare på et annet sted. Kommer bare an på hvor jeg vil ha det mest ryddig i øyeblikket.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg