Påskemorgen!

I dag er det overskyet, men mildere i været. Vi har spist en god frokost og er egentlig klar for dagen. Nå vet vi ikke helt hvordan den vil bli, men om formen er der kanskje  en tur til Rindalen for å besøke vår sønn og svigerdatter der. 

Vi hadde en fin tur til Leirfossen i går. Det er oppordent for frilufsliv med griller og opplegg for barna. Så er det også vintersted for ender og svaner. I går var det bare ender der, men til gjengjeld var det mange. Dersom man vil kan man gå en oppordnet sti langs elva. Det gjorde vi ikke i går, men jeg har syklet mye der om sommeren og det er en skikkelig fin tur. I går hadde med oss nykokt blomkålsuppe og pølser med brød så det ble da et slags måltid ut av det. Etterpå fikk endene sitt, de lider ingen nød ettersom det er mange som synes det er trivelig å mate dem, antagelig er det Norges feteste ender. 

Nå skal Jarle, Pontus og jeg ut å gå tur. 

 

 

5 kommentarer
  1. Her har det lysnet litt så mannen min er ute og freser etter snøfallet. Det som har kommer ned idag er litt regn og litt sludd. Det er varmegrader og da er det greit. Blir ingen tur ut for vi skal i bursdag senere idag så nå må det vaskes, spakles og males og det tar sin tid for ei gammel dame som meg…

  2. Skulle jo gått en tur her i huset også,men ute snør det tett og det frister virkelig ikke.
   Håper formen din kommer seg raskt til igjen så du får nyte resten av påsken

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg