Ostehorn med skinke!

Det kjennes ut som om mine batterier er helt oppbrukt og trenger noen rolige dager i ladestasjonen. Alt kjennes så tungt, det er som livet går i sakte kino, men jeg vet jo at det blir bedre etter hvert. I  mellomtiden  kan man også prøve å gjøre koselige ting sammen. På formiddagen var Hege, Andreas, Silje og Kristian på besøk. Og i  går ettermiddag  hadde vi besøk av  min niese Kristin og hennes to barn Liv Maria og Erik. . Jeg hadde bakt ostehorn. Hun var mye her en periode da hun var tenåring og da maste hun alltid om at vi skulle bake ostehorn med skinke. Så hadde vi eplekake med is til dessert. Pontus er midt oppe i alle besøkende. Han tegner til å bli veldig sosial, nesten litt for sosial for gjestene får ikke fred for han. 

I dag er det et helt nydelig vær ute. Gjett hvem som skal ut å gå tur etterpå. Tror kanskje jeg tar med kamera og prøver å få til noen fine bilder av nærmiljøet også. Slike dager bør foreviges….

2 kommentarer
  1. Slike dager kommer i mellom og spesiellt når man akkurat har mistet en av sine kjære, men så finnes det heldigvis alltid noen lysglimt, i form av besøk, en liten vove eller ostehorn :)) Fortsatt god påske og klem til deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg