Heklede påskekurver!

Hege og jeg hadde en fin ettermiddag på Sirkus Shopping i går. Det er ikke så alt for ofte vi har anledning til å gå slik bare vi to og da blir det desto mere dyrebart. Så ble det da et par bæreposer også og da er alt bra en liten stund. I dag blir jeg hjemme og ser om jeg kan få litt skikk på leiligheten som egentlig kunne trenge litt husmor omsorg nå. Jeg begynner på en ende og rydder skap og skuffer, det tar meg noen uker og så er det bare å begynne på nytt. 

Pontus har fått seg et griseøre og er fullstendig oppslukt av det. Han er en liten luring, venter til Jarle går på jobb og så sutrer for å komme opp i senga. Så får han ligge der en liten stund før vi står opp. Han vet akkurat hvordan han skal ta matmor nå og utnytter søtheten for det det er verdt.

I siste Allers fant jeg mønster på noen små heklede påskekurver som var ganske søte. Nå har jeg heklet noen til meg selv som henger i entreen. I løpet av dagen skal jeg hekle noen til Hege også. Så har jeg strikket ferdig en Ludvig på bestilling. Begynner å bli noen nå etter hvert. Denne skal min niese Kristin ha, så skal jeg strikke to Solan. Nå om dagen må jeg bare ha et håndarbeide på gang. Da er det litt greit å kunne få noen bestillinger. 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg