Den stille uken!

Endelig ble det en god natt søvn etter flere våkenetter. Det var skikkelig godt å våkne…. riktignok veldig tidlig, men likevel utsovet for første gang på lenge. I dag har lille Pontus og jeg en rolig morgen, men i løpet av dagen har vi da i hvert fall noen få oppgaver i jobbglasset. I ettermiddag skal Hege og jeg ha en dametur på Sirkus Shopping (Trondheims nye store kjøpesenter) så da har man litt å se frem til. Kanskje henger det med en pose eller to også.

Litt synd er det at midtbyen i Trondheim flommer over av tiggere. For meg er det nesten ubehagelig å gå der nå. Samme hvor du snur deg er de. Så får jeg litt vondt i hjertet også for det kan da ikke være godt å sitte å tigge folk om penger. Nå påstås det at det er mye kriminalitet rundt det miljøet og man er i ferd med å reise saken politisk hvor mange ønsker et forbud. Så får vi se hva det blir ti, men mye på grunn av det kvier mange seg for å dra til midtbyen. 

Vi er i gang med den stille uken og stille er det i alle fall her. Ingen aktivitet utenfor vinduene i dag, mange har reist på ferie og noen er vel på jobb frem til onsdag.  Pontus og jeg har selskap nok med hverandre, vi skal prøve oss på en liten tur gjen. Nå har han fått det for seg at han skal spise stein, må passe på som en smed. Men rakkaren er lyne snar når han har bestemt seg og vi må inn i kjeften å hente ut steiner rett som det er. 

 

 

 

Siste innlegg