Så er det påske for noen!

Jarle, Pontus og jeg har vært på søndagstur. Nå kan han gå Romolslia rundt, noe som kanskje ikke er så verst med tanke på alder og størrelse. I dag er det veldig stille ute, mange er sikkert dratt på påskeferie allerede. Etter vi kom hjem fikk Pontus et bad, men for å si det slik…det kunne han nok ha greid seg uten fikk han bestemme selv. Slikt jåleri er nesten litt unaturlig synes nå han. Søt nok uansett han……han tar det ikke så tungt med litt sand inne heller han da, det er da bare naturlig når valper skal tvinges ut i slikt føre. 

Vi  vet ikke helt enda, det er meldt regn utover i uke og da er det vel ikke så mye stas og sitte inne i en hytte ved sjøen. Tiden som har vært har ikke vært tung og vi trenger nok litt tid til hvile og avkobling noen dager fremover. Ellers så er det tid for å minnes, sørge og prøve å forstå hvordan ting skal være nå fremover. I dag har jeg sett på bilder, som pappa selv hadde lagret på sin PC. Han likte å fotografere og tok masse bilder. 

Jarle har tatt på seg oppgaven som kokk i dag og er i full gang med taco og salat. Helt greit for meg det da……

 

  1. greit å lære den lille å bade medan han er liten :))det blir nok mange tunge dager,men jeg håper alikavel att dere greier å hygge dere litt i påsken:)

  2. Hihi Ja det var rett som det var at han sendte bilde på mail til oss. Flink var han med dataen 🙂 Klem

  3. Ønsker dere en fin påske uansett, Siv. Sorgen må få den tiden og den plassen den trenger, men det er godt å mimre og huske alle gode ting som var.Klem 🙂

  4. alt tar tid. Både sorger og gleder trenger å synke inn… Vi har dusjet Kaisa i går.. Det var litt av en jobb.. Stor jente, men meget veloppdratt og snill, så det gikk bra..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg