En ny dag!

Så er også den dagen vi fryktet endelig over. Den ble varm og god, en verdig begravelse, masse blomster og mye folk. Men det beste er likevel at det er over. Men en fin familie, gode venner gjorde dagen litt bedre. Nå skal vi feire påske, kjøpe tonn med godterier til påskeeggene, gå turer, spise god mat og prøve å få litt ro rundt oss igjen. I dag skal vi alle fem søsken møtes på Leangen for aller siste gang og så er barndomshjemmet borte. 

Jeg har voldsomt behov for noen gode turer nå, få litt frisk luft, bruke kroppen og renske hodet.  Nå er det ikke meldt noe særlig til vær, men værmeldingen har tatt feil før så jeg lever i håpet. Pontus raser rundt meg nå, trenger sin del av oppmerksomheten og er ikke redd for å kreve den. Jeg har en fast tro på at barn er så søte fordi vi ikke skal greie å motstå dem og dermed ønske å ta vare på dem. Av alle søte er nok han den aller søteste av den sorten som har fire føtter. 

Jeg er trøtt og sliten i dag, natten ga ikke mye ro og den ble lang og trasig. Vi startet opp tidlig både Jarle og jeg. Sammen møter vi den nye dagen…..den blir nok bra…tror jeg…..

  1. det vil nok gå en tid før det vonde slipper litt tak,men livet går videre og vesle Pondus kan være en velsignelse for deg i denne først tiden,den vil nok tvinge frem både smil og latter.
   Håper dere får en god dag sammen

  2. Sikkert vemodig å møtes i barndomshjemmet for siste gang, men kanskje litt godt også. Godt at dagen igår gikk fint og at dere fikk et verdig farvel med faren deres. Ønsker deg ei fin og god helg Siv, klem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg