Han som er så søt!

Det har vært noen netter nå med dårlig søvn, men jeg håper det retter seg etter hvert. I dag blir det liv i leiren når tre av barnebarna kommer til middag slik de gjør hver onsdag. Tre små muntrasjonsråd i tillegg til det lille firbente som allerede er i huset gjør sikkert alle godt.

 Pontus fikk sin 12 ukers vaksine i går og er nå skodd for et år. Etter vaksinasjonen  dro vi til “Hund som hobby” og handlet halsbånd og dill til han. Jarle blånektet å kjøpe noe jålete, så det ble et kompromiss med litt enklere stil. Så fikk vi laget et lite merke med navn og telefonnummer til å henge på halsbåndet. Han sjarmere alle nå og blir veldig forbauset om noen overser han. Da setter han seg ned med hodet på skakke og vi kan nesten se hvor han han lurer på hva som er galt med dem. Han som er så søt. 

Nå er han ikke like søt bestandig, han vil bite på alt og har sett seg ut mitt strikketøy som et av de store målene. I går fikk han endelig i et ubevåket øyeblikk kloa i det og pilte avgårde mot kurven med byttet. Jeg orker ikke være sint på han, men prøver å være konsekvent. Søten……

 

 

    1. Kjenner igjen denne leken med å stikke av med alt mulig. De gjøre det for å få mest mulig oppmerksomhet og de vet nok også da de gjør noe galt.Det gikk med diverse ting her i den tiden, blant annet et par helt nye støvletter som jeg ikke rakk å ta i bruk. Skjenne er de uansett hva de gjør…

    2. Hei Siv:-) Er godt du har barnebarna og lille skjønne Pontus og ta deg av i disse leie dagene du opplever nå,,og ja her er det også en liten rakker som er opptatt av mine strikkerier men det er undulaten. Så kan den også,,biter i garnet og holder igjen så jeg ikke får strikket videre. Så der er nok dyr like. Håper du og dine små får en så god dag som mulig:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg