Alle burde ha en Linda!

Vi har et skikkelig skitvær om dagen. På fortauene ligger det 5 cm. med sørpe og regnet har høljet ned. Linda og jeg trosser været i går og går vår vanlige kveldstur. I løpet av de 10 årene vi har gått to turer per uke sammen har været aldri stoppet oss. Vi har gått i lyn og torden (ikke særlig smart) vi har gått i 20 kuldergrader, på såpeglatt is  og i stekende sol. Dørstokken er lavere de dagene enn det den er ellers. i løpet av den tiden er vi blitt veldig godt kjent , vi forteller hverandre om små og store ting i livet. Vi vet etter hvert det meste om det som skjer i hverandres liv. Linda er av den sorten man betror seg til, hun er rolig og trygg og jeg er veldig glad for at jeg har henne i mitt liv. Alle burde ha en Linda. 

Om alle burde ha en Pontus kan vel diskuteres, men at jeg burde ha en er helt sikkert. Den lille søte kroppen har inntatt mitt liv, gjort seg uunnværelig, gitt meg tro på mange fine stunder i mange år fremover. Legger hodet på skakke, et øre rett opp og et annet hengende ned, ser tilbedende på meg og jeg er solgt. Vi er i ferd med å bli kompiser og vi vil ta vare på hverandre fremover. Jeg gleder meg til han blir stor nok til å være med på tur, men vil samtig beholde han akkurat slik han er nå, med sin valpesøthet og myke valpepels. 

Pappa er fremdeles på sykehuset, han har fått tatt en masse prøver og venter nå på resultetet av prøvene. Tøffe dager det når man venter slik, men han er rolig og fattet og det er veldig koselig å være sammen med han. Nå krysser vi fingrene for at det er gode nyheter og at han snart kan få komme hjem igjen. De siste årene har på mange måter vært tøffe nok nå med sykdom og alt det det fører med seg. 

  1. Alltid hyggelig å lese hva du skriver og du har klart å få meg til å savne en lite ulldott som den jeg hadde for mange år siden. Håper det går bra med faren din og at dere får mange gode år sammen. Kos deg med Pontus og kos litt for meg også.

  2. krysser fingrane for din pappa,det er det viktigaste av alt.
   Lett å bli bedåret av en liten valp ja,så jeg skjønner godt att du er solgt når han ser på deg med troskylde øyne :))
   Du er heldige som har ei så god venninne,det er gull verdt ja:))ta vare på henne og ha en riktig fin dag

  3. jeg den gode energien din strømme hitover.. Det er tydelig at lille Pontus gjør deg godt. Gode venner er gull. Jeg har en god turvenninne her jeg også. hUn heter Edith og når vi går tur, snakker vi bare engelsk (Edith er fra Shetland).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg