Her er det liv i leiren…..

Tidlig på morgenen trenger jeg ikke annet enn litt god kaffe i kroppen og litt tid til å våkne ordentlig. Avisen ligger ulest enda, mens en liten hjerteknuser ved navn Pontus stjeler all oppmerksomhet. Han er aller koseste når han er nyvåken og matmor er ikke langt unna hun heller. Makan til søting skal man lete lenge etter. Hva er det egentlig med alle barn, menneske og dyrebarn, de er bare så søte alle sammen. Er det laget slik fordi vi skal ønske å ta vare på dem og elske dem uforbeholdent . 

I går tagg jeg meg til et bilde av vårt eldste barnebarn i håndballoutfit og medalje rundt halsen. Farmor satt lenge å studerte bildet, makan til søting. De andre tre var her på middag i går og da fikk Pontus akkurat så mye selskap som han trengte. Men midt oppe i skokken der sprang han, hjulbent og ivrig jagende, mens de tre foran hylte av skrekk eller begeistring…eller kanskje litt av hvert. 

Pappa er fremdeles på sykehuset og Andreas og jeg besøkte han der i går formiddag. Nå skal han endelig undersøkes ordentlig etter 2 måneder med sykdom. Men i går så han litt bedre ut og så ut til å glede seg over oldebarnest besøk. 

Det er meldt masse regn, men Linda og jeg går nok vår kveldstur i dag likevel. Så skal Jarle og jeg til sykehuset etterpå….

4 kommentarer
  1. God morgen.Det høres ut som gode dager hos deg :))men en liten hjerteknuser.
   Godt din far skal få en grundig sjekk no,rart en ikke får det umiddelbart når noe ikke er som det skal være,lykke til til ham.
   Regner her også i dag,jeg hadde egentlig planer om å skulke spaserturen,men så leser jeg at du ignorerer regnet og går alikavel,ha ha det var puffet jeg trengte :)så da skal jeg også komme meg ut i dag

  2. heisan, her er det skikkelig rufsvær med stormkast og regn. Jeg har gått så mye igår at i dag er det innedag. Har sent fra meg korrektur fase 1. Hva feiler pappaen din? svigermor segnet om for to dager siden, men er oppe igjen… Kos deg med lille Pontus.. Gleder meg å treffe han!!Klem:))

  3. Fint å höre at det går bedre med faren din.
   Og jeg kan liksom tenke meg at det er liv i leiren når tre barnebarn er hos dere og Pontus…;)
   Her er det grisvär i dag, blåser og snör horisontalt. Passer egentlig bra med en innedag. Men jeg skal ut og hente ved og gi fugglan mat!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg