Travle dager!

Livet med småbarn kan være rimelig hektisk enda om barnet har fire ben og heter Pontus. De fire bena under en rund liten kropp raser rundt og gjør seg kjent, horisonten utvides litt hver dag og matmor må passe på at han ikke skader seg når nyskjerrigheten tar overhånd. Små skarpe tenner trenger noe å bryne seg på og det er ikke alltid lett å bli enige om hva som egner seg til det bruket. Nå skal pottetreningen starte for alvor og det betyr massevis av turer ut, Men det er også mansse kos, hengivenhet og latter. Han er så utrolig søt, man kan bare ikke unngå å bli glad i han. Jeg bare kjenner hvor godt det er å ha en hund i huset igjen. 

Min kjære mann har kjøpt I-phone 5 til meg. Hans gamle I-phone klikket og han måtte ha ny. Så ville han arve min Samsong som bare er et halvt år gammel og kjøpe ny  til meg. Min datter sier jeg er bortskjemt og hun tar nok ikke helt feil der. Men dersom han har glede av det vil ikke jeg ødelegge for han….. så det er for så vidt til å leve med. 

Nå daler det nysnø ned utenfor vinduet her jeg sitter. Jeg skal ta Pontus med ut og se om vi kan få ristet ute en liten skvett….

3 kommentarer
  1. Kjenner igjen det der:)jeg gjorde et forsøk på å bli hunde eiger da barna var små,2 uker holdt jeg ut og fikk levere valpen tilbake :))for meg ble det for masse arbeid kombinert med 4 små barn.
   Dere får ha lykke til og kos dokke ute

  2. Koselig å være tilbake på blogg, og gjenoppdage gamle venner 🙂
   Og gratulerer med nytt familiemedlem 🙂 Ønsker meg en valp jeg også, bare barna vokser litt til…

  3. Morsomt og arbeidssomt med valp,men valpetiden går så fort. Blir lettere alt når de er stuerene. Gratulerer med i-phone, heldige deg, kjekt med en sånn mann! Ha en kjempefin fredag, klem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg