Hallo Kitty!!

Nå kan man se dagene bli lysere for hver dag. Den verste vintermåneden har passert og nå begynner man å ane konturene av den lyse årstiden. For meg går alt an bare jeg kommer meg ut. Nå blir det snart hund igjen og jeg kan ta de daglige rundene med luftig som jeg er blitt vant til etter mange år med hundehold. 

I går var Jarle, jeg og vårt barnebarn Silje på to og et halvt til byen på skjemme bort tur. Vi skulle drikke kaffe, kjøpe kjole og gå på lekebutikk. Kjolen var hun litt likegyldig til, men Hallo Kitty skoene fremkalte et frydefult hvin og hun var solgt. Ingen ting spilte noen rolle annet enn Hallo Kitty. Ble litt overasket for jeg viste ikke at hun kjente til merker enda, men det gjorde hun. Skoene ble kjøpt og hun forlangte å bære posen selv. Så var det lekebutikk og der var det litt verre å bestemme seg. En prisessekrone og en barbidukke seiret til slutt og da var hun fornøyd. Kaffebesøket var heller ikke noen nedtur, hun  spiste med stor appetitt og koste seg med det. Jarle påstod etterpå at hun  var lik  mormor og like handlegal, håper ikke det stemmer……

I dag er det pannekakedag, men med bare to unger, en er syk og må være hjemme. 

6 kommentarer
  1. gode mormor som vanlig… Tipper hun har følt seg som verdens heldigste prinsesse med slike gode snille besteforeldre som deg og Jarle. Det er jo stas når barnebarna setter pris på det man gjør for dem. De kommer til å huske alt dette en gang når de selv blir gamle…

  2. God morgen.Sånn sett er det greit med en hund ja :)en tvinges ut av godstolen uansett vær og vind.
   Greit å skjemme bort en i gangen skulle jeg tro,men mine to som er søsken ville ikke takle det,desverre er det slik der att får den ene må den andre få samtidig ellers blir det krig i heimen :))så jeg gjør ikke forskjell der.
   Du får hygge deg med dei 2 som kommer og god bedring til stakkaren som er syk

  3. Så koselig det blir med hund igjen, gleder meg til å se bilde av den! Valper er verdens søteste. Kos dere på pannekakedagen og god bedring til den syke! Klem:-)

  4. Ungene vet hva de skal ha fordi mesteparten av lekene er vist på barneTV. Jeg kjøpte noe som kaltes for TrashPack til Teodor i julegave og det var en søppelbil med søppelbokser. Gutten tok helt av og gledet seg til å komme tilbake på skolen slik at han kunne fortelle om det. Dette var så populært at jeg måtte innom mange nettbutikker før jeg fant det. En søppelbil!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg