29.01.2013

I dag kan jeg endelig koble meg opp på internett etter en tids dataproblemmer. Enda bare gjennom mobil, men i løpet av en dag eller to skal også resten være i orden. Jeg blir helt satt ut når det elektroniske klikker, hater brukerstøtter, forstår lite og ingenting. Tror jeg må fri litt til svigersønn Bjørnar som er en kløpper på alt slik om han kan ta et lite grunnkurs om data og datautrykk slik at jeg kan forstå litt mere av hva som foregår. Savner de dagene da man bare puttet kontakten inn  og så var det tekniske i boks. Men så var det vel ingen data og kun en TV kanal så kanskje man heller skulle satse på litt kompetanseheving.

Nå er vi i alle fall på plass i Romolslia etter turen til St. Augustin. Nå står Dvitaminene nærmest i kø og resten av vinteren blir til å holde ut. En sydentur i januar burde være obligatorisk for alle

 

Mine reisekompiser. Godt selskap er halve turen.

 

Skjøla….

 

PÅ hotellet..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer
  1. God morgen.Deilige bilder du frister oss med i dag :))ja der levde nok dere det gode liv.Kanskje legane skulle begynt å gi oss en slik tur på blå resept hi hi hadde vært deilig det :))
   Er ikke teknisk glup jeg heller så skulle noe med dataen min trøble med meg blir jeg avhengig av sønnene min slik at feila kan rettast opp,litt opplæring hadde selvsagt vært greit,men hos meg detter dise kunskapene fort ut igjen også :))ja ja ønsker no deg en fin dag

  2. Det varmer å se bilder fra varmere strøk. Her er det jo som regel regn og 10 pluss hele vinteren, så blir mere en lang høst fra november til februar. Da er det kos å vite at våren snart melder sin ankomst : ) Været får man jo ikke gjort noe med, så bare å gjøre det beste ut av det : )

  3. Tipper dere har koset dere.. Åhh.. lengter etter sol og varme nå.. Men idag er det jo “bare” 10 minus.. Under halvparten av igår.. Så det går fremover…s a k t e =)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg