Bulletine!

Det er fortsatt kjempefint v?r her i St. Augustin. Kan nesten ikke tro det er sant. Er blitt aldri saa lite solbrent i ansiktet…tenk det langt ute i januar. Naa er vi akkurat kommet tilbake fra vaar daglige tur langs strandpromenaden. Tidligere i dag har vi nytt solen ved bassenget. Naa er det snart tid for middagsbuffe og saa er det underholdning igjen. i dag er det viss nok akrobater som kommer. Lenge siden sist vi saa noe slik.

Jarle koser seg bare verre, turene opp til bassengbaren er ikke langt fra hverandre, men det er han vel unt i varmen. Det er rimelig her, naa har jeg falt for fristelsen…nok en gang…og kjøpt en sommerkjole, her kan man faa flotte kjoler for under en hundrelapp og da kan man vel la seg overbevise om at akkurat den burde bli din.

 

 

4 kommentarer
  1. Kjekt å kjøpe rimelige sommerkjoler iallefall om du får prøve dem så du ikke kommer heim med katta i sekken :))vi skal jo ha en fantastisk sommer her hjemme i år ikke sant :))

  2. Hei!
   Ser at dere koser dere fremdeles. Bra! Nyt å bli litt solbrendt. Kan hende det blir en stund til neste gang… 😉 Vi passer på sånn at alt er ok her heime. Hepp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg