Enda en solfylt dag!

Noen ganger er livet ok. Man synes man har alt man trenger for aa nyte øyeblikker av pur og ren glede. Slik er det aa ligge ved bassenget her og se paa livet rundt omkring, slik er det aa staa opp tidlig om morgenen aa se at solen skinner utenfor vinduet, slik er det aa gaa til dekket frokostbord og slik er det aa vÆre sammen med den som du er mest glad i av alle og kunne fryde seg sammen over noen varma dager sent i januar naar kuldegradene staar i kØ hjemme i Trondheim.

Paa hotellet der vi er er det underholdning hver kveld etter middagen, en kveld var det Mama Mia, i gaar var det en kjempeflink tryllekunstner og i kveld er det noe, men jeg vet ikke helt hva enda. Men at vi skal dit…det vet jeg…..

I dag har vi brukt 5 timer til soling, da hadde jeg faatt nok og ville ned alle de 152 trappetrinnene for aa nyte en tur langs strandpromenaden. Dette er fØrste gangen var har tatt alt inkludert med naar vi bestilte reisen og det har vi ikke angret paa, her er en kjempestor spisesal med plass til sikkert 500 stykker paa en gang. Maten er variert og veldig god, naa er ikke jeg noen vinkjenner, men vinen smaker faktisk veldig godt og de4t er masse av den.

6 kommentarer
  1. Det höres ut som at dere har det fortreffelig, og det er bra. Fortsett med det! Her er det reine sommeren i dag, bare – 4! Og no blir det middag. Ingen underholdning etterpå….

  2. ta en skål for oss da:)) Har akkurat gått tur i minus 9 og fornøyd med dt, bortsett fra at jeg er blitt forkjøla jeg også..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg