Mye morsomt i dag!

Anne-Lise hadde laget et helt nydelig lutefiskmåltid i går. Sannelig måtte ikke jeg også forsyne meg en gang til og nøt hver en bit. Men så er Anne-Lise en flink kokk  så kan noen få det til må det være henne. Gode og mette hadde vi en hyggelig kveld. 

I dag skal vi en tur til Trondheims nye store butikksenter som heter Sirkus. Det er så stort at jeg nesten blir litt liten og  forvirret når man skal prøve å finne frem, men ettersom jeg er jeg, vil jeg nok lære det å kjenne etter hvert. En shoppingtur er ikke det verste jeg vet…

Så i  ettermiddag skal vi besøke vår nye valps oppdretter. Nå er han 3 uker gammel og det er bare fem uker til vi skal hente han. Må innrømme at jeg ser frem til det. 

Litt ut på dagen har jeg også tenkt å få tid til å shine leiligheten litt. Ble veldig lite gjort i går ettersom min lille gjest i går var såpass dårlig form at han bare ville sitte på fanget å kose. Prøvde jeg meg på å lirke frem strikketøyet fikk jeg kontant beskjed “ikke strikke mormor”. Men så fikk jeg mitt aller yngste barnebarn for meg selv på fanget en hel dag. Ikke den verste dagen det heller da. Kristian er så deilig myk og ettergivende når han koser seg. Han kror seg inntil deg og er så lett som en fjær. Alt ved han er så søtt at mormor blir helt satt ut..

13 kommentarer

Siste innlegg