I dag!

I dag skal jeg passe mitt yngste barnebarn Kristian som er litt syk og derfor ikke kan være i barnehagen. Nå er han ikke veldig syk så det går sikkert  greit. Litt alenetid med hver enkelt er godt det også ettersom de vanligvis kommer som en gruppe på tre.

Så er vi invitert bort på lutefisk i kveld og da er i alle fall Jarle som er en stor tilhenger av lutefisken lykkelig. Nå er ikke jeg av dem som står forest i køen når lutefisken blir servert, men det glir ned med det rette tilbehøret. Blir nok greit uansett for vi har ikke smakt sorten på år og dag. 

Dersom Kristian er sånn nogen lunde oppegående skal han og jeg ta en opprydding på lekerommet. Noe av lekene kan vel legges bort og resten trenger å finne et litt bedre system for oppbevaring. 
Høres det litt kjedelig ut så er det sikkert det, men slik er det i dag…så da så…. 

 

 

7 kommentarer
  1. God morgen.Skulle gjerne vært med på lutefisk lag jeg :))for jeg elsker lutefisk.
   Opprydding på lekerom kan jo bli ganske underholdende for en liten gutt så det høres helt greit ut synes jeg da

  2. Vi skal ha lutefisk imorgenkveld siden vi ikke hadde det i jula. Det er godt, men magen tåler ikke så mye av det lenger. Kos dere med opprydding på lekerommet og ha en riktig fin dag 🙂

  3. god morgen Siv, like kaldt hos dere som her, tipper jeg? Det ble plutselig for kaldt for en spasertur.. Heldigvis gikk jeg en tur igår.. Kos deg med gullungen:)) Var hos min i går kveld..

  4. Å så heldig dere er, lutefisk med masse godt tilbehør. Jeg har ikke spist lutefisk på et helt år, og jeg savner det virkelig!!
   En dag sammen med beste er sikkert kozelig, selv om formen ikke er helt på topp. Håper dere får en fin dag :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg