Morgenstemninger på Romolslia!

Morgenstundene er blitt til min favrittid på døgnet. Det er et priviligerium å kunne bruke tid på morgenen. Ta det med ro i dusjen, sulle rundt å rydde litt, frokost, avis og Sudokien da naturligvis, Plutselig er klokka ti uten at jeg har foretatt meg noe særlig fornuftig. Etter 40 år med skynd deg, skynd deg på morgenen er det bare konge. Men i dag så er jeg litt mere på hogget. Min venninde Lillian kommer på kaffebesøk og da vil jeg har det litt på stell. 

I dag leste jeg et utsagn om at det er skrive er en måte å holde fast på ting og da kjente jeg meg igjen. Det er slik jeg er, jeg vil holde fast på alle ting jeg elsker, menneskene, tingene, de fine stundene. Så er det kanskje derfor jeg blogger og derfor jeg skriver opp alt det fine jeg leser og hører i min altmuligbok. Et ønske om å holde fast ved ting, kunne ta dem frem igjen og bruke dem en gang til. Jeg er redd for å miste, ikke bare mennesker og ting, men de gode stemninger, følelsen jeg hadde i de fine øyeblikkene, blaffene av glede som lyser opp dagene og gjør dem spesielle. 

I går fikk jeg endelig rusket av litt av luggen så nå virker det veldig kort og veldig rart bak, ikke nok til å sette det opp, men veldig deilig. Nå kommer straks Lillian og så er det tur med Linda i ettermiddag. Trenger vel litt mosjon etter alle godsakene i julen. 

 

7 kommentarer
  1. Morgenen er hellig for en pensjonist som meg. Det er en tid for gjennomgang av avis og litt tankeflukt rundt den kommende dagen.

  2. Å som jeg misunner deg, jeg er et D-menneske å er ikke noe tess om morningen. Skulle ønske det var motsatt!!
   Jeg er oxo glad i å skrive, og i mange år skrev jeg dagbok fast så begynte jeg å blogge å da har det blitt mindre av det. Tenkte på å ta det opp igjen, for det er ikke alle ting jeg føler at jeg kan utlevere på en blogg. Noen ting er for personlig.
   Ha en fortsatt fin dag :o))

  3. Setter pris på morgenen jeg også,selv om jeg er oppe tidlig er det godt å slippe stresset ut gjennom dørene.
   Håper du har hatt en flott dag ilag med venninnene dine :))både inne og ute på tur

  4. Du er nok som meg, en som elsker tidlige morgenstunder med kaffe i et stille hus. Alle dager har sine gode og ikke helt gode stunder med de gode og gleden av å være til i de gode stundene gjør resten smått. Kos deg og nyt dagene, det har du fortjent!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg