Et godt kjerringråd det….

Sannelig tror jeg ikke rådet om løken som et middel mot forkjølelse er effektiv Tusen takk for det.  Kjenner meg nesten  litt bedre i dag. Bra nok kanskje til å komme seg litt ut. Så jeg tenker at å ta bussen til byen for å kjøpe garn må jeg vel kunne takle. Det er pannekakedag, selv om det skal serveres fiskegrateng. Hører selv at det ikke helt klinger riktig, men skitt, slik får det bare være. Tvillingene som er 2,5 år nå er i en herlig alder, de begynner å reflektere over ting rundt seg og er helt herlig i sin troskyldighet. Når de sette sine store blå øyne i meg smelter jeg med en gang og er villig til å være med på det meste de ønsker seg. Andreas er blitt stor og forstandig og lurer alltid på litt til. Hvorfor er et ord som er mye brukt, men så er det vel slik at man må spørre for å få vite og han har mye å lære så da er det bare å svare som best man kan på alle hvorfor. Bestemorhjerter er nok ikke av den steile, strenge sorten, men rimelig myke og ettergivende og kan tøyes i alle retninger. 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Så bra å høre att kjærringrådet med rå løk virker,da hvet vi hva som må til om noe prøver å snike seg innpå kroppen :))
   Ønsker deg lykke til med dei 3 små i dag og fiskegrateng faller helt sikkert i smak :))om ikke får du ha en liten vaffelrøre på lur så blir det dessert også

  2. Hmmm .. skeptisk! Har enda ikke forsøkt, kanskje det må bli siste utvei, for her går det treigt med den etterlengta bedringen.
   Kos deg med barnebarna. :o)

  3. har plassert to rå løk i huset, blant annet en på soverommet, men den fjernet gubben omgående.. Han greide ikke lukta.. Nå har jeg en på kjøkkenet og en på stua.. lett å smelte når disse skjønne små kommer…

  4. Ja flere sier det virker med løk. Så skal garantert prøves.
   Et bestemor hjerte er til å tøyes og vise omsorg. Barnebarn er livets dessert- ¨så er bare å nyte : )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg