Mobbing!

Av alle trasige ting…. kommer mobbing høyt oppe på listen. Merkelig at man ikke kan hindre unger på barneskolen å bli mobbet av skolekameratene. Men stadig nye stygge mobbesaker blir beskrevet i mediene og det virker som om man er helt ute av stand til å hjelpe de stakkars ungene som får unngjelde. Men skal man greie å stoppe det må det ha noen konsekvenser for de som mobber slik at alle forstår at dette ikke aksepteres. Punktum. I dag står igjen i Adresseavisa  om en gutt som er mobbet store deler av skolegangen. Stakkar liten.

Nå er det ikke bare barn som mobbes. Voksne får også unngjelde på sosiale medier og dersom du er kjendis også i media.  Ikke enkelt å være på topp alltid. Men en enkel leveregel er at dersom man ikke har noe pent og si om folk så kan man tie stille. Føyer man til litt empati, et godt hjerte begynner man å nærme seg en god oppskrift.

Hva gjør så jeg en mandags formiddag i januar 2013? Ikke så alt for mye spennende ….skal prøve etter hvert å få litt orden på leiligheten og etter middag skal Linda og jeg gå tur. 

8 kommentarer
  1. God morgen. Her skjer det enda mindre enn hos deg, har hosta meg inn i mandagen og har foreløpig ikke noen planer for dagen. Bortsett fra at jeg ikke skal på jobb i kveld heller .. God mandag til deg. ;o)

  2. Mobbing er en trasig ting som ingen skulle bli utsatt for. Så du innlegget jeg la ut i forrige dagen om mobbing, og hva en lærer i New York gjorde for å få elevene til å forstå hva som skjer med et mobbeoffer!
   Ellers så står 2013 i forkjølelsen og feberens tegn her i huset. Tredje arbeidsdag hjemme, og ikke noe serlig festlig akkurat men det går vel over!

  3. Mobbing er noe dritt!!! Skolen burde innkalle foreldrene til de som mobber, og fortelle hva “gullbarnet” egentlig foretar seg… Idag skal jeg ikke gjøre stort, for glatt for å gå til byen, det er bare hålka. Ha en fin mandag du og – klem 🙂

  4. enig med deg,mobbing burde vært avskaffet på skolene for lenge siden.Så masse skriverier det er om det burde lærere og foreldre snart greie å snappe opp om ting ikke er som det burde.
   Jeg ble selv mobbet på skolen,ikke i den grad att jeg tok skade men nok til att jeg aldrig har vært med på klassetreff som voksen,så det sitter i hele livet

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg