Nyttårsaften!

Ja så er det nyttårsaften og på tide med nye forsetter. Tenker jeg litt på det så hadde det vel ikke gjort noe om jeg kunne spise litt bedre, trimme litt mere, være litt snillere, shoppe litt mindre. Men så er det slik med meg som med mange andre at selv om orsettene er mange og ikke vanskelig å finne, er de rimelig vanskelig å holde. Etter en uke settes badevekten bort for å si det slik. Kanskje forsettet skal være å ikke glemme forsettene etter noen dager. 

Et år er over…egentlig litt trist det om man kjenner etter, men et nytt står foran oss, nytt og ubrukt og med alle de mulighetene som bare ligger der i fremtiden og gjør livet spennende og full av nye muligheter. Kanskje skal jeg prøve meg på noe helt nytt det er så mange tilbud der ute som man aldri har utforsket. 

I dag kommer Hege, Bjørnar og barna på middag. En fin måte å starte det nye året på, selv om de nok ikke er her når nyttårsrakkettene skytes opp. 

6 kommentarer
  1. Ingen nyttårforsetter her, jeg er ingen stor shopper så der er det ingenting å hente. Erfaringen er at forsettene stort sett holder til 3.januar…

  2. Jeg syntes oxo at den siste dagen i året er litt trist, men når det er sagt så blar vi om på en ny side i morgen. Et nytt år med nye muligheter og ønsker. Ha en forsatt fin dag og kveld :o))
   Godt Nytt år!!

  3. Er innom for og ønske deg og dine et riktig godt nytt år:) Nyttårsforsetter har jeg sluttet og tenke på,,og med min last er det ikke lett desverre:)Men vi har vel alle våres utskeielser i form av et eller annet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg