Jeg skal egentlig ikke klage, men!

Den spyttkjertelen som skulle vært operert før jul har slått seg helt vrang. Det gjør seg utslag i at jeg går rundt og ligner til forveksling en hamster. Nå sies det at det aldri er så galt at det ikke er godt for noe og en liten slankekur etter julematen er vel sikkert ikke å forakte, men desverre er jeg ikke helt der at jeg ser den akkurat nå. Nå kler nok også hamsteren sin kinnpose bedre enn jeg gjør min, men det er ikke mye jeg kan gjøre med den saken nå. Frustrasjonsnivået er rimelig høgt for å si det slik. 

Nå er det heldigvis mye å glede seg over også og det er vel alltid greit å se litt på det for å få en bedre balanse. Været i dag er mildt og vi skal ut å gå tur. Det er en av mine favoritt ting. Gleder meg stort nå til at min lille silky terrier er leveringsklar for da er det tur sent og tidlig. Særlig i starten mens den skal lære å være husren. Enda tenker jeg mye på Terry, men trøster meg med at denne hunden ikke skal erstatte han, men bli en egen faktor i livet vårt. Nå tenker vi på navn og har nå noen i boka. Ser ut som om Pontus kan bli en favoritt, men vet ikke helt enda. 

Jeg kan drikke kaffe og kaffe er godt. Enda en ting på plussisden.

Jeg skal ta mitt nye kompaktkamera ut for å fotografere i dag og fotografere liker jeg. Tenk så deilig det er nå med det digitale som gjør at vi kan ta så mange bilder vi vil i forhold til før hvor man så dollartegnet hver gang man knipset et bilde. Et helt klart plusstegn der. 

Har man flere pluss enn minus skal man vel ikke klage……..

 

10 kommentarer
  1. Det var godt det var noen plusstegn ogå da :)) ikke greit med slike sjukdommer det er sikkert, men la seg knekke av dem det kan man ikke ! Tenker du gleder deg fælt til valpen kommer ja, vet ikke om jeg hadde klart meg uten hund jeg, men jeg har faktisk lovet gubben min 2-3 år uten hund når de vi har nå, “bank i bordet”, ikke er mer, spørs om jeg klarer det vel…
   Ha en fin turdag, her er det snøvær igjen

  2. Jeg måtte dra litt på smilebåndet når du sammenlignet deg med en hamster, selv om det ikke er noe å smile av egentlig. Håper virkelig at du får gjort noe med det om ikke så lenge.
   Når du skrev i går hvilken rase den nye valpen er, var jeg ikke helt sikker på hvordan den så ut. Måtte google litt, og fram dukket en masse flotte bilder av rasen… Helt skjønn :o))
   Her i Oslo er det isende glatt, grått og tåkete å det frister ikke til å gå ut. Tror jeg skal holde tv’n med selskap jeg :o)) Ha en fortsatt fin dag!

  3. håper du snart får oppert den bukspyttkjertelen din,men jeg skal prøve å henge meg på det du sier:)nemlig å fokusere på det positive så blir vi nok bedre etterhvert tenker jeg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg