Æsj forkjølelse!

Det har vært en lang og utmattende natt med mye hosting og tett nese. Øynene verket igjen flere ganger og jeg måtte opp å rense dem. Det er rart med forkjølelse den blir alltid verre når man ligger i sengetøyet. Nå har jeg tatt et par Paracet og føler meg litt bedre. Skal gå meg en tur etterpå for å se om litt frisk luft kan ta knekken på ullen oppe i hodet. Enda er det stille ute, ingen biltrafikk og ikke et menneske å se. I morgen er det jobb og hverdag igjen for de som er nødt til det. Merkelig dette med hvor fort alt går nå om dagen. Føler meg ensten litt snytt når dagen er over. 

I dag er vi bedt bort på middag, men ellers har vi fint lite planer for juledagene. Jeg sitter og tenker på navn til valpen som skal komme. Det er mye å velge i, men det må være noe som passer til akkurat den hunderasen så vi får tenke litt mere. Har god tid, for den er ikke leveringsklar før i slutten av februar.  Nå kjenner jeg at jeg er veldig klar for en valp. Terry er der enda i hjertet mitt og der vil han alltid være, men nå er det stort sett godt å tenke på han. 

8 kommentarer
  1. Forkjølelse er aldri godt, og spesielt ikke i tider med mye selskapeligheter. Men det er vel bare stort sett nesedråper, paracet og tolmodighet som hjelper. God bedring for resten av høytiden(e).

  2. Hei Siv:) Er vel nesten bare og smøre seg med tålmodighet for over forkjølelese,,men ikke godt med tett nese og hoste. Blir sliten i hele kroppen av det. Men nå ble jeg glad på dine vegne over at du skal få en valp i huset igjen,,dette var koselig og lese Siv:) Ønsker deg en fortsatt fin jul og en riktig god bedring:)) Selv er jeg stinn etter middagsselskap 2 dager på rad,,så i dag blir det fisk og en rolig dag her i huset:))

  3. Å, så spennende en ny valp :o)) Gleder meg virkelig til den flytter inn om noen måneder!
   Æsj da, forkjølelser er noe hærk sånn midt i julen. God bedring, får ikke håpe det blir så langvarig!

  4. håper dere ikke ender opp med lungebetendelse som min far,det er bare å finne frem ulla og kle seg godt.
   Blir artig å se det nye familiemedlemmet,fortsatt god bedring

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg