En bra dag?

Det nærmer seg advent og jeg må snart til å se etter lillasakene. Det skal være en adventstake noen plass og så vidt jeg husker finnes det også en lilla løper eller to. I dag skal jeg sose hjemme. Kroppen min har sagt at den trenger en rolig dag nå så da er det bare for meg å ta det på alvor. Nå har jeg en del stillesitte stasj som skulle vært gjort så da benytter jeg anledningen til å få det unna. I den kateghorien ligger noen smykker som enda ikke er gjort ferdig samt en Ludvik som jeg skal montere. 

Det der med ro ligger ikke så mye for meg ettersom jeg er en rastløs sjel som trenger litt fart i bakkene, det irriterer meg enda masse at kroppen ikke alltid vil være med meg. Likevel gjelder det bare å få noe positivt ut av det også, sette på litt fin musikk, tenne levende lys og betsemme seg for at dette skal bli en bra dag. 

 

3 kommentarer
  1. Jeg har en sånn dag selv idag, prøvde å trasse, men det går ikke. Så da tar vi verden med ro og finner på noe roligt (på både svensk og norsk) idag! Ha en fin dag, Siv:-)

  2. god å roe seg ned litt innimellom ja,og mye kan mann faktisk også gjøre i sittande stilling :))her i huset finnes det ikke så masse i lilla men pynta har jeg gjort lell i dag.Håper du har hatt en god dag da

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg