For en dag!

I dag har vi mange ting på plakaten. Først skal vi til byen for å møte Anne-Lise og Kalle. Antagelig blir det til at vi bestiller sydentur til januar. Vi får se om det er noe bra tilbud. Så skal vi i fødseldagselskap til vår guddatter Ingrid og i kveld får vi besøk av våre gode venner Per og Gullbjørg. Inne i mellom alt dette håper jeg at de kommer med vårt nye  spisebord for i morgen skal vi feire Jarles fødselsdag her. Det første vi fikk viste seg å være feil så det ble hentet i går.

Det er uvanlig mildt for årstiden i går var det 10-11 varmegrader her ute, det er omtrent som sommertemperatur bruker å være. Fikk nesten en følelse av vår. Jeg er egentlig veldig fornøyd med det milde været etter som jeg  ikke er så gode venner med kuldegradene. For min del kunne det være sommer hele året……

 

4 kommentarer
  1. Jeg er også glad for det milde og fine været vi har! Kanskje vi møtes på Gran Canaria i januar? Jeg reiser i midten av januar og blir i to uker, og som jeg gleder meg! Ha en herlig lørdag:-)

  2. Merkelig temperatur om dagen, veldig varmt!! Var det ikke sånn i fjor på denne tiden oxo, eller er det jeg som husker feil.
   Hvordan ble det med spisebordet, kom det som du håpet på?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg