Hvor sløv kan man bli!

I dag skal jeg vaske ferdig vaskerommet. Halve rommet ble shinet i går. Nå høres ikke et halvt vaskerom ut som noe man skal skryte alt for mye på seg, men det er nok litt verre ut enn det høres ut ettersom det også brukes som avlastning for kjøkkenstasj og lager for alt som ikke har noen annen plass. Egentlig er det vel ikke akkurat årstiden for å vaske, men når våren kommer vil jeg være ute og slippe å tenke på slike ting. Alle monner drar sa musa da hun tisset i havet. Alt som går fremover kommer frem til slutt tenker jeg……og hvem har det travelt.

Det spisebordet vi bestilte for 2 måneder siden og fikk i forrige  uke var veldig stort. Vi ristet litt på hodet og skjønte ikke helt fordi vi på forhånd hadde målt opp maksimum vi hadde plass til.  Jeg ble litt satt ut, men tenkte vel mer eller mindre slik at den sengen man rer skal man ligge i , eller som i dette tilfelle sitte ved. I  går ringte de fra Living for å fortelle at vi hadde fått utlevert feil bord. Det vi skulle ha var likedan, men 20 cm. kortere. Litt sløvt av oss ikke å se det, men det falt oss ikke inn.  Men veldig fornøyd med å få et bord som passer bedre inn på den plassen som er til rådighet. Men stakkar de som kommer for å hente dette, vi slet ikke lite da vi skulle bære det inn og måtte hente naboen for å få det til. 

Hvor sløv kan  man bli, jeg blir nesten litt redd meg selv….

 

5 kommentarer
  1. he he godt butikken oppdaget feilen da :))hadde sikkert ristet litt på hode noen kvar av oss tenker no eg .
   Skal si du er flink med disse nedvaskingane dine,ikke så lenge siden du skrev om vaskerommet ditt om jeg ikke minnes feil :))lykke til og fortsatt fin dag

  2. Heldigvis er lykka bedre enn forstanden av og til. Jeg tror at de fleste av oss har liknende opplevelser, men det var da bra at dere fikk et bord som passet bedre til slutt, Ha en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg