Det er begynnelsen!

Jeg liker begynnelser, mandager for eksempel er begynnelsen på en ny uke, fredager er begynnelsen på helgen, den 1. er begynnelsen på en ny måned og så videre. Jeg liker tanken på å begynne på noe nytt..det er slutten jeg ikke liker. I starten vet man aldri helt hva som skal skje og det er litt spennende. Det er som å få en ny bok i hendene, man vet ikke helt før man har lest et par sider om man kommer til å like den, men man er åpen for det meste. Etter hvert som man leser begynner man å forstå hvordan slutten blir man trenger ikke lurelese den siste siden..og om det er en skikkelig god bok har jeg ikke lyst til at den noen side skal slutte. I tiden med NRK monopol og mandagsfilm likte jeg best de gamle amerikanske filmene og ville ikke at det skulle ta slutt. Jeg tenkte jeg kunne sitte i all evigheter å se på den filmen.

I dag er det mandag, men akkurat i dag har jeg ikke mye spennende på programmet. Jeg tenkte kanskje at vaskerommet skal bli julerent, i alle fall noe av det, så i ettermiddag skal Linda og jeg på vår vanlige tur. Jeg finner mye glede i hverdagen og hverdagsopplevelsene. Det er som et skilt som henger her hjemme hos meg hvor det står ” Kan man være glad for lite, har man mye å være glad for” . 

Ute her er det typisk november, litt grått, litt trist, litt glatt. Det er mørketid, men da er det fint å tenne lys og kose seg inne…..

Ha en fin dag!

5 kommentarer
  1. Kom til og tenke på hva vi så på når det var NRK monopol,og tenk det jeg syntes var topp når jeg var veldig ung var fjernsynsteateret som gikk hver tirsdag,men jeg husker også godt mandagsfilmene:) her er det også grått og trist i dag,en perfekt dag og tilbringe på syrommet altså:) ha en fin dag:)

  2. Du skriver så lett og godt om hverdagen. Smiler litt, hver gang jeg leser hos deg. Det er koselig å dele begynnelsen av dagen her hos deg.
   Hos meg derimot er dette begynnelsen på den siste uka før operasjonen til dattera, og jeg vet ikke om jeg liker noe som helst akkurat nå ..

  3. Hei! Jeg har planer om å ta sparken ut på isen idag. Det er folk i noen hytter og de er ivrige isfiskere. Men jeg gleder meg bare til å få väre ute. Önsker alle en fin dag!

  4. God morgen.Her satte du tankesvingen i gang hos meg,jeg likte denne vinklingen som du skriver :))
   Jeg skal iallefall starte uka med strikkekafe og det er alltid hyggelig,men jeg ser enda mer fram til slutten av denne uka :)for da skal jeg besøke sønnen på Melhus :))ønsker deg en fin dag og fin tur ut

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg