Damer på tur!

I går hadde Andreas og jeg en skikkelig kosedag sammen. Vi bakte ostehorn ettersom vi ventet besøk av Anne, så kom Tone og Esten og da kokte vi skjokolade med krem og satt rundt mitt nye spisebord og pratet og tok livet med ro. Etter at de andre var gått hjem spilte Andreas og jeg Gris. Han lo godt hver gang han vant.  Når han ler titter to fine smilehull frem på kinnene. Man strekker seg langt i forhold til å tape litt bare for å få se det strålende smilet. 

I dag har jeg en annen plan, men kosfaktoren er enda rimelig høy. I dag er den dagen i året da, vi en gjeng damer på tur til nabobyen Stjørdal. Starten på dette var da min sykkelvenninde Turid og jeg syklet sammen til til jobb om morgenene. Når det ble is og snø parkerte vi sykkelen og feiret begivenheten med en Stjørdalstur. I løpet av årene har flere sluttet seg til selskapet og nå er det 6-8 stykker som bruker denne dagen sammen, shopper litt og koser oss, så er det lunsj på Amore før vi tar toget hjem. Egentlig en dag man gleder seg lenge til. 

Akkurat nå lyder Wamps Lille fugel fra stereoen, kaffen er varm i koppen, Jarle sitter ved siden av meg og løser kryssord, stearinlysene er tent og det er rimelig godt og harmonisk i heimen. Jeg føler meg priviligert som har så mye bra i livet mitt. Som kan ha noen helseproblemmer, men ikke verre enn at livet har mest positivitet saker å by på…..

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg