Det kribler!

I dag kjenner jeg et aldri så lite snev avv reisefeber. København står på programmet og litt utpå kvelden er vi på vei. Så skal vi være der til torsdags kveld. Det har blitt en liten tradisjon at vi reiser bort for å feire brylupsdagen. I fjord var vi i Kristiansund og i år er det altså København som gjelder. Har ikke vært i København siden jeg var tenåring så det blir sikkert et greit gjensyn. 

Ute får gradestokken prøvd tblåallene under streken og strekker seg helt ned til 10. Det frister ikke til utesyssler akkurat, men litt frisk luft må man vel prøve å få med seg i løpet av dagen. I går var vi på kunsthåndtverkmesse med mange flinke utstillere. Morsomt å gå å se og få litt inspirasjon med på kjøpet. Jeg elsker å gå på slike messer og prøver å få med meg et par i tiden før jul, denne var veldig tidlig ute, men skal man ha det med seg må man gå når det inviteres. Jeg kjøpte også en adventskalender så nå har alle barnebarna fått en hver. Denne var i lappesøm og veldig fin. 

På ettermiddag dro vi på en asiatisk resturant for å spise middag sammen med Anne. Før vi dro fikk vi kort besøk av Hege og barna og da ville Andreas absolutt være med oss ut for å spise. Jeg prøvde å overbevise han om at dte sikkert ville bli litt kjedelig, men det trodde han lite på. Den endte opp med at han ble med og storkoste seg. Han fylte en stor tallerken fra buffen og spiste opp alt sammen. Så ble det nok litt kjedelig å sitte i ro sammen med de voksne, men han var smart nok til å erklære i bilen på vei hjem at det var slett ikke kjedelig. Han ville være med hver gang vi skulle dit for der var det god mat og ikke noe kjedelig i dte hele tatt. Så da så…..

11 kommentarer

Siste innlegg