Hjelp det er vinter!

Her er ikke mye som ligner på oktober. Ute ligger snøen hvit, selv på parkeringsplassen her utenfor hvor snøen fort blir kjørt bort. Med snøen og søndagen kommer en spesiell stillhet da snøen demper alle lydene man hører ellers. Før i tiden da Terry enda var med oss gikk man tur veldig tidlig på slike morgener. Da kunne man få for seg at man var først av alt, ingen spor i snøen, ingen lyder bare deg selv, hunden og stillheten. Jeg liker roen, men liker også å vite at det er andre mennesker rundt meg og her er de både over, under og ved siden. 

I går var vi på besøk hos lillebror Dag og svigerinne Wenche. De er i ferd med å selge huset på Stjørdal for å flytte til Asker. Selv om jeg har glad for dem og den fine muligheten til jobb og så videre, er jeg også litt trist for at de flytter så langt bort. Jeg vil helst ha alle mine kyllinger under vingene og aldri slippe dem ut. Uansett så håper jeg av hele mitt hjerte at de får det bra og at de skal trives på sitt nye hjemsted. 

I dag skal Jarle og jeg ta på oss tilstrekkelig med varmt tøy og gå oss en skikkelig tur i nærmiljøet. Så skal vi spise middag sammen med Anne på en restaurant i byen. Jarle elsker asiatisk mat så det er mye som borger for at det kan bli på en av de asiatiske spisestendene. I morgen drar vi til København sammen med Anne.-Lise og Kalle og blir borte til torsdag. Gjett om jeg gleder meg……

8 kommentarer
  1. Det er idyllisk med snø, og den demper på alle lyder… Jeg er jo ikke den største tilhengeren av vinteren, men må jo innrømme at det er kozelig å sitte inne med kaffekoppen å se snøen daler ned.
   Ha en fortsatt fin søndag og god tur til Køben i morgen :o))

  2. Skjønner godt at det er litt trist når familie flytter, men det gir jo muligheter for å reise litt på besøksturer.
   God middag og god tur til Køben!
   Ha en fin søndag! 🙂

  3. Det er sånn livet er, min datter med familie bor på Kløfta og det er litt langt, men de kunne jo slått seg ned i et annet land. De er bare en flytur unna så de må jo være der jobbene er, her er det ingenting.
   God tur til København det er kanskje ikke vinter der.

  4. Jeg sier som deg: Hjelp! Hehe. Er virkelig ikke klar for vinter nå… Vi får bare gjøre det beste ut av situasjonen og kose oss som best vi kan til tross for vær og årstid.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg