Hallo i stua!

Værmannen lover storm i løpet av dagen, men enn så lenge ser det rolig ut. Nå tenker jeg at snøen som ligger hvit kunne tatt en noe lengre ferie, men igjen jeg har ingen råderett i den saken. Jeg føler meg nesten litt rådvill og trenger noen  dager for å finne ut hvordan man takler den nye årstiden. Sykelen som har vært mitt must siden snøen forsvant tidlig på vårkanten skal settes i vinteropplag så da bør jeg finne en annen form for mosjon. 

I dag skal jeg i alle fall ta siste økten av rundvaskingen av stua og da er det gjort for i år. Men det er nok av rom så det holder en stund enda. Med den farten jeg holder nærmer det vel seg jul før jeg har kommet rundt. Litt i dag og litt i morgen så beveger det seg i rett retning og så er det vel slik at alt som beveger seg kommer frem til slutt. Når jeg tygger litt på det forsvinner den sure smaken og det er egentlig litt positivt. REne rom har en sterk apell til meg…og når jeg er ferdig skal jeg tenne levende lys og sitte i min nyvaskede stue og bare nyte det…….

Ha en fin dag….

5 kommentarer
  1. Sykkelen ja der sier du noe,på tide å sette den bort i løda,sukk for meg blir det da beina :))
   Kos deg med rundvasken,burde nok gjøre noe sånt jeg også i dag hi hi vi får se

  2. Rundvasken må nok vente til våren for vi har ikke nok dagslys til det det er noen god ide nå. Håper å få tatt vinduene i morgen og vintergardinene skal på plass. Ikke slit deg ut da men kos deg med det du får gjort.

  3. Høres ut som du har kommet godt igang med rundvasken allerede, må vel få ut fingeren snart jeg også. Koselig med nyvaskete rom ja, kos deg masse når du er ferdig!:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg