Det er hjertet som teller!

Ute ligger sneen hvit på bakken og snøen laver fortsatt ned og gjør dagen stille og litt vemodig. Jeg er i ferd med rundvask i stua. En og en halv vegg i gangen, en luksus bare hjemmeværende er forunt, det er tid til å ta litt i gangen og enda nyte gleden av det som er gjort. Nå har jeg nok tålt å vente en stund enda på snøen, men det er andre som styrer slike saker og jeg har ingen stemme der. Så er det bare å bestemme seg for at når det først er slik kan man likegodt like det…..

I dag tar jeg det litt med ro, soser bort den første delen med bare gjøre koselige ting, så er det frem med vaskebøtta og ta dagens økt. Setter man på litt musikk går det som en lek….

Skulle jeg kunne velge en ting akkurat i dag hvor jeg hadde veto ville pelsdyrnæringen legges ned med umiddelbar virkning. Gårsdagens avsløringer og skrekkbilder rystet meg slik at jeg tenkte på det langt utover natten. Jeg kan ikke forstå med min beste vilje at noen kan synes slik skal få fortsette. Nå må noen våge å skjære gjennom og legge dette i historien…..

 

Sjerfet mitt med mange glade farger. Jeg elsker farger og da blir resultetet slik..

 

 

Blomstene plukket jeg på hytta sist søndag. 

 

En glad musefamilie….

5 kommentarer
  1. søte Siv, du er godt i gang med dagen du også.. Det blir nok vasking her også, men det blir bilen.. Fine bilder og digger sjerfet du har strikket:)) Ha en flott dag:)))

  2. Stille og rolig snøfall kan jeg nok like men hos oss blåser det noe utrolig,brrr kunne godt ventet litt til ja men som du sier dette rår ikke vi over.
   Håper du har hatt en god dag

  3. Det skjereftet ble jo kjempelekkert:-) Hvilket garn kjøpte du til skappel siden du sa det ikke kostet mer enn rundt 500 – hørte nesten 800 der jeg spurte?

  4. Anonym: Nå husker jeg ikke lengre hva det heter, men det var et stort nøste med loddent garn som holdt til hele genseren og så var det alpakka det andre. Den jeg strikker nå er litt dyrere, men ikke 800, det heter Iris og så bruker jeg Isu som tileggsgarn….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg