Koselig…..

Så er jeg hjemme igjen etter en begiventhetsrik dag. Det startet med bowling og nå har jeg ny personlig rekord på imponerende 188 poeng…ikke fult så bra om jeg innrømmer at dte er to runder, men dog…Det ble til om med et par strike så da skal man ikke klage. Etter bowlingen var jeg på alle tiders hyggelig besøk hos Bibi. Hun vartet opp med belgiske vaffler og nydelig middag. Bibi er en interesant dame, har skrevet bøker, er opprinnelig belgisk, bodd i Kongo og er en alle tiders hyggelig. Jeg følte at vi hadde mye til felles og timene i hennes selskap gikk veldig fort. En koselig dag i hennes koselige hjem. Så fikk jeg også treffe hennes mann som også var veldig koselig. De to så ut til å ha det bra sammen…Håper at vi kan treffes igjen om ikke alt for lenge. 

6 kommentarer
  1. Det er klart at vi skal treffes igjen veldig snart:)) Kan hende vi får med oss flere av disse interessante damene på bloggene våre. :))) klem

  2. kjekt å treffe bloggvenner :))og kjekt å få nye gode venner på denne måten.
   Synes ellers att det høres ut som at du har vært flink på bowling :))ikke att jeg kan det da hi hi

  3. Så spennende den damen hørtes ut. Henne skulle jeg nok ha møtt-for lurer på om hun oppfatter Belgia på samme måte som meg : )
   Ha en riktig så fin uke : )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg