Hvor blir tiden av?

Dersom jeg måler ting oppimot hvordan dagene er nå kan jeg ikke forstå at jeg hadde tid til alt det jeg gjorde før. Jobben som tok mere enn sin del av dagen, alle verv både politiske og faglige, samt hus og hjem. Det måtte ha gått fort i svingene slik jeg ser det i dag. Men det er vel slik at man ikke tenker videre på det når man er oppe i det. Mange synes det er en kjempejobb å ta vare på barn, da jeg var oppe i det med egen barn syntes jeg aldri det. Jeg syntes ikke det var noe særlig slitsomt med alt annet heller. Antagelig legger man seg til en annen rytme, bruker tiden på en annen måte og vips så er formiddagen gått. Nå er det så vidt jeg får gjort det jeg egentlig burde gjøre på et par timer med en hand på ryggen. Nå er det slik at jeg føler jeg trenger noen ekstra timer hver dag. 

Uansett har jeg tenkt å få shinet opp leiligheten en smule før Anne og jeg drar ut på sykkeltur. Må være mest mulig ute nå før vinteren setter en stopper for det. Litt trim så forsvinner uroen i kroppen for en stund. Så har vi en del liter øl som skal tappes på flasker. Begynner å bli spennende nå. Og så er det plutselig helg igjen…..

5 kommentarer
  1. Å gjett om jeg kjenner meg igjen. Hadde det like travelt som deg da barna var små jeg også med politikk, foreninger, jobb og ikke minst unger og hus. men det er vel noe med det at man trivdes, var yngre, mer energi osv og så måtte man jo holde hodet over vannet. Nå som helsa har sviktet og jeg kan bruke dagen som jeg ønsker så går alt så forferdelig tregt, jaja 🙂

  2. Her på Orkanger er det knallvær og fin klestørk. Kjenner meg igjen i det du skriver.. Vi er blitt eldre vet du, og alt tar lenger tid nå.. sånn er det bare.. ha en fin dag videre.:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg