Tannlegen!!!!!!!!!

I dag skal jeg til tannlegen og får å si det slik…jeg er ikke særlig glad for det. Jeg liker ikke tannleger, angsten fra barndommens terrorvelde sitter igjen i margen og tar meg tilbake til skoletannlegens kontor med den sterke tannlegelukten. Som om ikke dette er nok skal man også være tvungen til å betale i dyre dommer. Dette er ingen god dag før dette er overstått. Nå er det ikke særlig god grunn til denne angsten i forhold til dagens tannleger. Utstyret er nok litt andeledes og også den måten tannlegen fører seg på.  Dagens utgave er nok ikke like biks som den som behandlet meg som åtteåring. Heldigvis er det tidlig time og jeg regner med å overleve tross alt.

 

 

11 kommentarer
  1. Husker godt hvordan det var, de ga ikke bedøvelse for det kostet for mye. Det er stor forskjell på tannlegene som jobber nå, jeg tror ikke barna idag opplever det vi gjorde. Min tannlegeskrekk er borte men jeg er ikke glad i tannleger jeg heller.

  2. Og som jeg kjenner meg igjen,barndommens tannlegeopplevelser var rett og slett ille.Dette er noe jeg har dratt med meg videre i livet og har i alle år hatt tannlegeskrekk,men når jeg først sitter i stolen blir jeg like ovverasket over hvor lite man kjenner av det.Slik hadde jeg det i går,gruet meg veldig hele dagen for jeg hadde time kl 14,men veldig glad når det var over uten og kjenne noe fysisk ubehag….slik blir det nok med deg i dag også:) masse lykke til:)

  3. Masse lykke til! Jeg hadde også tannlegeskrekk, helt til jeg fant han jeg har nå, da finnes det ikke skrekk igjen! :))

  4. Uffameg, jeg føler med deg.. Håper det gikk fint og at du sto det over! Jeg gruer også fælt for hver gang jeg skal dit, men det er et nødvendig onde. Ha en fin dag i det fine trønderværet! Klem:-)

  5. jeg skjønner deg veldig godt,tannlege kan jeg også styre min begeistring for.Men det er uansett godt vi har disse terroristane hi hi for tannverk er mye verre

  6. Håper det gikk greit i går. Liker heller ikke tannlegen, og det jeg liker minst er regninga. Fatter ikke at det skal være sååååååå dyrt. Ønsker deg en strålende onsdag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg