Hei!

I dag styrtregner det her i trønderhovedstaden. Ikke at det er noen stor overaskelse vi har nok fått vår del og litt til av den våte massen denne sommeren. Likevel bryr det meg ikke, men lever etter mottoet “det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær”. Sykkelen skal få stå i fred, men kanskje det blir en liten spasertur etter hver. Må passe meg nå så ikke Terrys bortgang fører til alt for mange timer i sofaen. Terskelen for å komme seg ut blir nok litt høyere når man ikke må. 

I dag fyller min svigerinne Heidi år. Må huske  å sende henne en gratulasjonsmelding etterpå. Min datter Hege fyller år om to dager, men feirer med kaffe i ettermiddag så da skal vi dit en tur. 

 

Restene av denne skal bli middag i dag.

Litt tidlig å tenke på jul enda, men dog, denne er ikke helt ferdig enda.

Morfar er en kul lekekompis…

Kristian nøyer seg med å se på…

Her er det full kjør….

Solan med dame overvåker det hele.

Ha en fin søndag….

 

6 kommentarer
  1. Hei på deg! Her øser det ned også, litt stor overgang å komme hjem til dette været etter 4 uker med +- 35 grader….
   Flotte og stemningsfulle bilder du hadde her!!!
   Ha en fin dag og kos dere i besøk:)

  2. Så synd at du har mistet din firbeinte venn. Ser likevel ut for at familiehyggen har overtaket. Kos deg sammen med barebarna og takk for at du deler flotte bilder med oss.

  3. Hei Siv:) Når jeg nå så kjelen med fårikål så fristet dette veldig,,,og det er jo høstmat som smaker godt:) Koselige bilder med barnebarn og bestefar i full lek. Ta dagen som den kommer og gjør den hyggelig selv om regnet øser ned:) Og gratulerer med dagene til dine nærmeste:) Fortsatt fin søndag:)

  4. Koslige hverdagsbilder fra stuen din,ser dere koser dere godt med dei små:)skal en tur ut jeg også i regnet i dag,det er som du sier bare å ha på riktige klær

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg