Herlig lørdags formiddag!

I dag skal gemalen og jeg sykle til midtbyen. Vi har ikke mange ærend, men det kan være greit å bare sitte der å se på folket, være urban og trives i menneskemyldret når vi først er hjemme en helg. Ute er det oppholdsvær så det er ingen hinder i veien for å få seg en real dose mosjon på lørdags formiddagen. Når vi kommer hjem skal jeg koke en stor kasserolle med fårikål, noe jeg gleder meg stort til. Årets første, store forventninger, kjenner nesten smaken i munnen nå allerede før kjøttet er pakket ut enda. I går benyttet vi jubilemusbillettene til Kjus og bestilte oss flybilletter til København. Den turen skulle vi ta sist høst, men nå blir det i alle fall. Rundt 300 kroner til København da har man litt til overs til en dags shopping også, selv om det er pluss for bagasjen og så videre. . Så har vi bestilt hotell gjennom Coopavtalen og fått det også billig….hva er det det het i reklamen ….fikk litt til overs…..kjøpte…..I dag hørte jeg på radioen at svenskene drar til Danmark for å handle, danskene drar til Tyskland og norskene drar til Sverige…merkelig…..

 

7 kommentarer
  1. God morgen og god sykkeltur:))høres forlokkende ut.Blir ikke rare trimmen på meg i dag,men i morgen……….
   Så hyggelig med en liten tur til Køpenhavn,kanskje like greit å pakke lite hi hi

  2. Ååå, fårikål! Det blir det neste helg, det er så godt. Så billig Københavnstur, nesten gratis. Kos dere i fine Trondheim idag, her skinner solen og det gjør den sikkert der også. 🙂

  3. det var lurt å bestille en tur til Kjøpen nå. Det er bestandig godt å få noen dager i den flotte byen. Håper at middagen smakte og at sykkelturen var vellykket :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg