Hmmm mere garn?

Det er litt rart å være helt alene på formiddagen. Jeg glemmer stadig at det er slik og går for å fylle opp Terrys vannskål eller lurer på hvor han er nå. Man sitter ganske fast i rutinene etter 14 år. I dag skal jeg sykle sammen med Anne ned til midtbyen for å kjøpe garn. Jeg strikker og strikker, men bare små ting, men garnet forsvinner jevnt og trutt. Jeg liker å gå på garnbutikkene, ofte ser jeg noe fint og får insperasjon til å lage noe jeg også. 

I går fikk jeg sydengave av Linda, et par fine øredobbler, et handlenett og en englesåpe. Oppmerksom og snill som alltid og jeg kjente godt når jeg så henne hvor mye jeg hadde savnet henne. Gode venner er vært sin vekt i gull og Linda er ikke noe unntak på det viset.

Nå må jeg bare sykle og gå så mye jeg kan til feriemagen er parkert der den skal være, nemlig i ferien…..men nå om dagen henger det igjen litt etter hver ferie så hvordan dette skal bli det orker jeg ikke tenke på….

 

4 kommentarer
  1. Så hyggelig å bli satt pris på og ha gode venner. Ha en fin tur og håper du finner noe garn-kos å ha slike prosjekter når høsten nærmer seg : )

  2. det er beroligende å strikke.. Heldig du som kan det. jeg derimot er ingen kløpper idenne kunsten.. Ha en fin dag :))

  3. Syns jeg kjenner savnet etter Terrygutten. Jeg savner veldig “hundebarnebarnet” mitt Kajak så mye innimellom at jeg feller en tåre eller to.. Ha en fin dag og en god sykkeltur, klem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg