Hjemme igjen!

I dag ventet vi ikke lenge med å avslutte ferien på hytta.  Tåken hang langt nede i sjøkanten, det regnet og da var det ikke noe blivende sted.  Litt greit også at ikke solen skinner og man bare har lyst til å være lit til. Nå må vi venne oss til hverdagen igjen etter fem uker med ferie, denne gangen uten Terry. Alt er litt rart enda, ingen som logrer glad når vi kommer hjem, ingen som maser om tur, ingen….ja…kort og godt vi savner han. 

Bortsett fra denne ene saken som egentlig var nok i seg selv har vi hatt en fin ferie hvor Rhodos selsagt var høydepunktet. Selv om vi alltid har noe på gang har vi fått tid til bare å være sammen og slappe av også. Men alt har en ende og dette er enden på denne ferien…..

 

7 kommentarer
  1. Godt å høre du likte Rhodos. Det er en av våre favorittsteder som vi liker å komme tilbake til. Om du ser litt lenger ned på bloggen min er det bilde av minsten på stranda. Det er tatt når vi var på Rhodos i mai : )
   Hvor på øya bodde dere ?

  2. Det er alltid deilig å ha ferie og komme seg bort, men etter en stund er det jammen godt å komme i gang i hverdagen igjen. Jeg har nå jobbet en uke, og det var ikke fritt for at jeg gruet meg litt etter 5 uker borte fra jobben. Det gikk bra, og jeg har vent meg til å stå opp tidlig.
   Ha en fortsatt fin søndag :o))

  3. Alltid litt trist når ferien er over,men på mange vis er det jo greit når hverdagen kommer også. Det er deilig og ha en fin ferie og se tilbake på når kvelden blir mørkere. Jeg har ikke fått med meg at dere ikke har Terry mer,men forstår godt at dere savner han.

  4. Hei Siv:) Det er blitt et høstlig preg over landet nå,og Dere har hatt ferien og ferdig med den. Er bestandig vedmodig og reise vekk fra stedet en trives godt på. Men som du sier selv,,alt har en ende. Vi har 14 dager med ferie igjen som skal brukes i syden nå om ikke lenge,og etter den regnfulle sommeren så er jeg glad for og ha den og se frem til:) Var trist og lese at Terry ikke er med Dere lenger,,og det er vondt og miste en god venn,,det hvet jeg også. Men kanskje det dukker opp en ny liten krabat utover høsten hos deg? En fortsatt fin dag og kos deg hjemme igjen:))

  5. hverdager har vi flest av og da er det godt å kunne nyte dem også:)vemodigt når ferien tar slutt,men som sagt sånn er livet og nå er det gresselig kaldt ute også

  6. Tar gjerne imot noen tips om Rhodos hvis du var fornøyd. Vi var i Karpathos, og det var et eventyr.. Skjønner at dere savner lille tassen.. Sorgen blir mindre med tia, jeg har hatt det vondt selv da pusen døde.. Den beste medisinen, er en ny liten boff.:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg