Punktum for Breiviksaken?

I dag startet vi opp dagen med vaffler til frokost, nykokt solbærsyltetøy gjorde ikke smaken dårligere. Andreas er blitt syvsover og vil ikke opp om morgenen. Nå er sjefen dratt til søppelplassen med en henger full av rask og Andreas og jeg hører på Breivikdommen blir opplest. Ingenting ved denne saken er noemalt og jeg kommer aldri til å forstå hvordan det kunne skje, men med en slik dom kan man kanskje parkere det i fortiden. Forhåpentligvis blir den ikke anket. 

I går hadde vi besøk av Jarles eldste bror og hans kone. Veldig koselig å treffe dem slik, ikke så ofte vi treffes uten noen spesiell anledning. Så i ettermiddag skal vi bort på middag, for neg er det en av livets treet, mat andre har laget….herlig.

5 kommentarer
  1. Er enig med deg i Breiviksaken, jeg har ikke fulgt veldig med i rettsaken, for jeg fikk igrunnen en overdose mens det holdt på. Da hadde jeg kveldsvakt på jobb og fikk det midt i trynet, for å si det sånn. Før mange andre. Har ikke orka å “involvere” meg videre ..
   Hørtes slett ikke dumt ut med hjemmelagde vafler og syltetøy, og mat andre har laget smaker jo helt fantastisk mye bedre enn det en smeller sammen selv! Kos deg og god helg til dere.

  2. Det er på tide at saken nå får sin avslutning, og at de impliserte nå kan fortsette livene sine i fred fra det pressekjøret man har opplevd det siste året. ABB har fått sin dom og bør forsvinne som mediafigur så godt det lar seg gjøre.

  3. Hørte nettopp på nyhetene at Breivik ikke ville anke saken ,så da burde vi være ferdige med den mannen.
   Ellers hørtes frokosten din ganske så god ut :))skjønner godt att Andreas vil ligge og nyte morgenen i senga med slike herlige dufter hengande i luften.
   Ha en fin ettermiddag og nyt middagen dere får servert

  4. Ja nå håper jeg vi snart slipper og høre noe særlig mer om Breivik,han fikk strengest straff og det er bra. Nystekte vafler til frokost må jo bare bli riktig:) hørtes kjempegodt ut:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg