Ikke bare bare å felle trær.

  •   

Treet vi skulle felle i dag falt feil vei og landet delvis over taket og delvis over verandaen. Nå er det nok ingen her som sørger særlig over den gamle verandaen som uansett skulle byttes ut, men tak er gode å ha. Nå har likevel lært litt og vi har bestilt hjelp til å felle det siste av trærne som som står nære hytta.

I dag er det endelig litt sol å se noe som gjør tilværelsen litt bedre. Nå har vi snart vært her ute i en uke, men det kjennes ikke så lenge. Vi har fått beiset en vegg på anekset, felt tre store trær, ødelagt taket så noe har vi da og vise for oss.

    1. Uuups!! Vi flete halve skogen bak hytta vår i fjor. Til noens glede og andres sorg. Men jeg er iallefall veldig glad for å være kvitt alle barnålene og konglene rundt hytteveggen og ellers over alt! Litt tomt ble det riktignok bak oss her, men det blir vel en vane. Heldigvis klarte drømmemannen og styre unna både tak og terrasse. Men så har han også jobba med trefelling i sin pure ungdom en gang. Noe som tydeligvis sitter enda. Ha en fin fredag. :o)

    2. Auda! Ikke bare enkelt å felle trær nei, godt at det gikk bra med mannen. Et tak kan en alltids reparere.. Ha en flott helg på hytta! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg