Ikke bare bare å felle trær.

Treet vi skulle felle i dag falt feil vei og landet delvis over taket og delvis over verandaen. Nå er det nok ingen her som sørger særlig over den gamle verandaen som uansett skulle byttes ut, men tak er gode å ha. Nå har likevel lært litt og vi har bestilt hjelp til å felle det siste av trærne som som står nære hytta.

I dag er det endelig litt sol å se noe som gjør tilværelsen litt bedre. Nå har vi snart vært her ute i en uke, men det kjennes ikke så lenge. Vi har fått beiset en vegg på anekset, felt tre store trær, ødelagt taket så noe har vi da og vise for oss.

7 kommentarer
  1. Uuups!! Vi flete halve skogen bak hytta vår i fjor. Til noens glede og andres sorg. Men jeg er iallefall veldig glad for å være kvitt alle barnålene og konglene rundt hytteveggen og ellers over alt! Litt tomt ble det riktignok bak oss her, men det blir vel en vane. Heldigvis klarte drømmemannen og styre unna både tak og terrasse. Men så har han også jobba med trefelling i sin pure ungdom en gang. Noe som tydeligvis sitter enda. Ha en fin fredag. :o)

  2. Auda! Ikke bare enkelt å felle trær nei, godt at det gikk bra med mannen. Et tak kan en alltids reparere.. Ha en flott helg på hytta! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg