Vi så en hval!

I går kveld så vi en stor hval rett nede i bukta her. Først hadde vi store problemmer med å forstå hva det var, men så kom den opp og blåste og da var det ikke lengre noen tvil. Da den gikk ned igjen så vi den lange ryggen rett under oveflaten. Et fantastisk syn, noe ingen av oss har sett før. I dag beiser vi anekset på hytta. Så skal jeg sy gardiner mens mannen i huset feller et tre eller to. Nå har det vokst igjen slik at det stenger for utsikten ned til sjøen. Det er ikke vær til mye annet så da kan man like godt gjøre litt nytte for seg. Men likevel….ferie er ikke det verste man har. Hadde vi bare fått litt finvær nå så hadde jeg ingen ting å klage på .

8 kommentarer
  1. God dag Siw. Er du på Hellandsjøen? Her på Orkanger er det fin temperatur.. Har gått en to timer lang tur med Kaisa, hunden til Tonje og Stig.. Å se en HVAL”!!! det er ikke hverdagskost.. skal male i dag æ også…ha en fin fin dag :)))

  2. Det var i slike situasjoner mann skulle har fotoaparatet klart:))kan tenke meg att det var et mektikt skue ja.
   Om sola uteblir håper jeg alikavel att dere koser dere,ferie er jo så mangt så:))

  3. Vi så hval her også og jeg hadde kamera med men den holdt så stor fart at det var ikke mulig å få tatt bilde. En flott naturopplevelse var det likevel.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg